“BAYRAMLAR, YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA GÜNLERİDİR”

08.07.2022

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız, bayramların yardımlaşma ve dayanışma günleri olduğunu belirterek, “bayramlar muhtaçların yanında olmayı unutmamamız gereken özel günlerdir. İktidarın Türkiye'yi sürüklediği uçurumdan ancak milletçe birbirimize destek olarak çıkabiliriz” dedi.

Tahtasız, Kurban Bayramı’nın sağlık, mutluluk, huzur, başarı, adalet ve sevgi getirmesini diledi.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm Çorum halkının ve partililerin bayramını kutlayan Tahtasız, “Kurban Bayramı'na erişmiş olabilmenin mutluluğunu, heyecanını ve huzurunu yaşarken, diğer taraftan da her gün gelen zamların, hayat pahalılığının, yüksek enflasyonun getirdiği buhran sonucu sıkıntılı bir dönemin içerisinden geçiyoruz.

Kadınlarımıza, sağlık çalışanlarımıza, avukatlarımıza, halkımıza yönelik şiddet ve cinayetlerin tırmanışa geçtiği, yoksulluğun, işsizliğin, intiharların ülkemize karabasan gibi çöktüğü bu günlerde eriştiğimiz mübarek Kurban Bayramının sevincini maalesef tam anlamıyla yaşayamıyoruz.

Tüm olumsuzluklara rağmen bu sıkıntılı ve zor günlerin yerini Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile birlikte refah, huzur, barış, aydınlık dolu günlerin alacağına olan inancımız tamdır.

Bayramlar barış, dayanışma, paylaşma ve hoşgörü günleridir. Bizler binlerce yıllık tarihimizde gelenekselleşen bu yüce değerleri bayram günleriyle sınırlamayıp hayatımızın her anına ve alanına yayarsak bütün zorlukları aşar, bütün hayatımızı bayram tadında geçirebiliriz. Yeter ki el ele, omuz omuza verelim, birlik ve beraberliğimizi bozmayalım.

Yoksulluğu yenmek, yolsuzluğu, adaletsizliği yenmekle mümkündür. Ülkemizi ve ulusumuzu el birliğiyle bayram tadında günlere çevirebileceğimize olan büyük inancımla bayramınızı kutluyor, sağlık, mutluluk, esenlikler diliyorum.

Kurban Bayramının birlik ve beraberliğimize, kardeşlik duygularımızın pekişmesine vesile olması dileklerimle, başta şehit ailesi ve yakınları, gazilerimiz olmak üzere tüm Çorum halkının, partililerimizin bayramlarını tebrik ediyorum.”