BİZE KATILDILAR

19.08.2022

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizin üye kitlesini güçlendirmek, haksızlıklar, olumsuzluklar karşısında güçlü bir toplumsal yapı oluşturmak amacıyla “bize katılın, hakkınızı teslim alın” çağrısı üzerine ülkemizin dört bir yanından akın akın katılımlar başladı.

Genel Başkanımızın “Bize Katılın” çağrısına icabet ederek güzel ülkemizin dört bir yanından gelen Cumhur İttifakı üyeleri, düzenlediğimiz törenle partimiz saflarına katıldı.

Ankara’da düzenlenen üye katılım töreninde ülke genelinde temsilen 270 üyenin katılımları gerçekleştirilirken (her ilden sembolik 2 üye), Çorum’dan da 2 kişi partimiz saflarına katıldı.

Çorum’u temsilen törene katılan Sevgi Dal ve Şehriban Cenan’ın rozetleri takılıp partiye kayıtları yapıldı. Sevgi Dal ve Şehriban Cenan'ın rozetlerini bizzat Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu taktı.

İl Başkanımız Mehmet Tahtasız’ın da katıldığı törende bir konuşma yapan Sevgi Dal, partimize katılışının sebeplerini anlattı.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katılımcılara seslenerek, “Bize katılın. Hakkınızı teslim alın. Beraber olalım, birlik olalım. CHP eski CHP değildir. CHP özgürlükçüdür. Artık aynı özgürlüklere inanıyoruz. Beraberiz, birlikteyiz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanımız Mehmet Tahtasız, üye katılım töreninde Genel Başkan Yardımcılarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanlarımız ve parti üst düzey yetkilileri ile de görüşme imkanı buldu.

Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve çok sayıda üst düzey parti yöneticisi ile sohbet eden Tahtasız, Çorum’daki parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.