CHP HEYETİ KIZILPINAR ŞENLİĞİNDE

09.08.2022

Çorum merkez Kızılpınar Köyü’nde geleneksel olarak düzenlenen Fasulye Şenliği, bu yıl yine oldukça coşkulu geçti.

Çorum’da köy derneklerinin düzenliği büyük şenliklerden biri olan Kızılpınar Köyü Geleneksel 15. Karagöl Fasulye Şenlikleri, yoğun bir katılımla, coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Şenliğe CHP İl Başkanımız Mehmet Tahtasız ile parti yönetiminden de geniş katılım sağlandı.

Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Mustafa Özarslan ve Çorumlu sanatçıların sahne aldığı şenlikte alanı dolduran birlerce kişi unutulmaz bir gün yaşadı.

Kızılpınar Köyü Muhtarı Ekrem Uyar, Dernek Başkanı Menduh Günen ve köy halkı tarafından organize edilen şenlik, coşkulu ve görkemli olduğu kadar olgunluk içerisinde geçti.

Gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin sunduğu şenlikte ünlü sanatçı Mustafa Özarslan’ın yanı sıra Nergiz Ay, Tuğçe Kılıç ve Tuncay Turna sahne aldı.

Tüm katılımcılara bölgenin meşhur fasulyelerinden yapılan yemeklerin ikram edildiği şenlikte ağalık ve fasulye yarışmaları da düzenlendi.

İl Başkanımız Mehmet Tahtasız, yılın ağası seçilen Gönen Akman ve ailesini tebrik etti.

Fasulye yarışmasında dereceye giren aileleri de kutlayan Tahtasız, katılımcılarla sohbet etti.

Kızılpınar Köyü Karagöl Fasulye Şenliğine; CHP İl Başkanımız Mehmet Tahtasız ve eşi Perinay Gazioğlu Tahtasız, İl Başkan Yardımcılarımız; Duran Arslan, Ferda Suiçmez, Burhan Erdem, İl Genel Meclisi Üyelerimiz Yıldız Bek, Suat Atalay, Belediye Meclisi Üyelerimiz Nazik Bulut, Erkan Özbal, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız Hanim Ergül, Merkez İlçe yöneticimiz Seher Bayıral, İl ve Merkez İlçe yöneticilerimiz ile bazı partililerimiz katıldı.