GAZİLER-ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ’NE CHP’DEN ZİYARET

30.08.2022

İl Başkanımız Mehmet Tahtasız, her fırsatta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ediyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Gününde de şehit ailelerini yalnız bırakmayan Tahtasız, Harp Malülü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çorum Şube temsilcisi Galip Deniz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Beraberinde Merkez İlçe Başkanımız Ulaş Tokgöz ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Onur Topkül ile birlikte Dernek Başkanı Galip Deniz ve diğer yöneticileri ziyaret eden Tahtasız, şehit yakınları ve gazilerin sorun ve taleplerini de dinleyerek, “her zaman yanınızdayız” mesajı verdi.

Türkiye Cumhuriyetinin şehit ve gazilerin mücadelesi sonucu dimdik ayakta olduğunu belirten Tahtasız, “şehit ve gazilerimize minnet borçluyuz” ifadesini kullandı.

Dernek Başkanı Galip Deniz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk milleti geçmişte büyük bedeller ödeyerek bu vatanı, bu toprakları düşmanlara bırakmadı. Bugün de bedel ödüyoruz, yarın da ödemeye devam edeceğiz. Her şeye rağmen bu vatan, bu millet, ay yıldızlı bayrağımızın altında, ilelebet hür ve bağımsız bir şekilde yaşamaya devam edecektir” diye konuştu.